divendres, 26 de novembre del 2010

Bon dia a tothom, avuí començarem parlant del restaurant la Pizzeta de Sabadell, la cara i la creu.

Ubicada en un dels carrers més transitats de Sabadell, amb uns amplis finestrals que et permeten veure la exelent i acurada decoració de la sala, combinada en colors verd festuc i negre mate amb uns acabats molt abstractes que et conviden a entrar i disfrutar del local.

Un copa l'interior ens trobem amb la creu, nomes entrar ja ens em d'espera més de 5 minuts de peu, ja que la cambrera, despres d'esta quasi 2 minuts per obri una ampolla de vi, va esta amunt i avall i no ens atenia, nomes calia que ens oferis taula per tal de guanyar una mica de temps la veritat es que em va decepciona bastant ja que crec que un local aixi ha d'esta encarregat per una persona dinamica i activa, totalment al conrari del que ens vam trobar.

Un cop ja ens va atendre i ens van porta les cartes vam queda satisfets de la diversitat i innovació de pizzes, principalment, que oferia la carta. Despres d'una estona trian vam pendre la decisió de demanar uns panets d'elaboració propia de diferents gustos, una pizza de textures de formatges i una Toscana.

Novament ens vam tenir que espera una estona fins que el cuiner va elaborar els panets. Els panets no se pas que en tenien d'elaboració propia tret de que els havia posat al forn, ja que aquest tipus de panets de diferents sabors els podem trobar a cualsevol botiga de congelats.

Despres d'una primera desepció i de tornar a espera una bona estona per les pizzes, el cuiner les va treure a la barra on es van espera quasi 5 minuts fins que la cambrera es va adonar que estaven alla. Quan per fi les pizzes van arribar a la taula ja eren quasi fredes, i la escuma de formatge de cabra de la pizza de textures de formatge ja estava tota liquida esparcida per sobre la pizza, aixo havia produit que la pizza quedes toba i sense cos.

La decepció més gran la vaig tenir quan vaig observar la pizza detingudament i vaig veure que de pizza artesanal en tenia ben poc, la sensacio que em va donar va ser de una pizza, que podem comprar congelada, que li havien afegit per sobre uns tronquets de diferents formatges i la havien introduida al forn.

De la pizza Toscana millor ni en parlem ja que la impressió va se exactament el mateix format de pizza i per acabar d'arrodonir estava tota cremada per sota.

Despres de les repetides decepcions vam decidir demanar el compte i marxar, novament vam tenir que espera una bona estona fins que ens van portar la compte, dues pizzes, una cervesa i dues aigues 23€, qualitat preu car.

Fins aquí la primera critica de Cuina Selecta.

Esperem que s hagi agradat i un convidema afegir comentaris per explicar-nos les vostres experiencies a la Pizzeta.

Gracies i fins aviat!